Hedendaagse dans icon

Wisper

Hedendaagse dans

OVER WISPER

WiSPER richt sinds 1981 jaarlijks honderden nieuwe workshops, cursussen en opleidingen dans, literatuur, muziek, theater, audiovisuele en beeldende kunsten voor volwassenen in.

Naast haar hoofdactiviteit in Leuven, Gent en Antwerpen, vind je WISPER in de zomer ook in Frankrijk, Berlijn, ...

WiSPER wordt erkend en gesubsidieerd door de Minister van Cultuur van de Vlaamse gemeenschap als gespecialiseerde vormingsinstelling in het sociaal-cultureel werk voor volwassenen.

 

METHODIEK

WiSPER heeft een eigen begeleidingsmethode bij de benadering van deelnemers in groepen.
De methodiek in een notendop:

  • actieve benadering, veel doen en weinig theorie
  • geleidelijke opbouw van de les, waardoor elke deelnemer de kans krijgt om te evolueren op eigen tempo en in een veilige omgeving
  • open opdrachten waarbij elke deelnemer een eigen oplossing kan vinden
Lesinfo
Donderdag 20u15-22u15 Zon Hedendaagse dans: niveau 2

Inhoud

 

Volgde je één of meerdere basisreeksen en wil de danser in jou nieuwe uitdagingen? Kom dan ten volle genieten van nieuwe uitdagingen op technisch en creatief vlak!

 

Niveau 2 betekent: een stapje verder gaan en je ervaring en skills als danser verdiepen. We zetten in op de verdere ontwikkeling van je technische kunnen. Je eigen bewegingstaal krijgt scherpere kleuren. Dit doen we doorheen boeiend bewegingsmateriaal, improvisatie- en creatieopdrachten.

Voorkennis

Niveau 2: je hebt basiservaring via 1 of meerdere basisreeksen bij WISPER of elders.

 

Inschrijving en meer info

Begeleiding

Mileen Borgonjon is vaste medewerkster dans bij WISPER Gent. Ze voltooide de dansopleiding in Freiburg (DE) aan TIP, school voor dans, improvisatie en performance. Ze danst o.a. bij Company Betweenlines (CH) en is deel van het POST.TRAUM.collective.

 

Meer info op Wisper