Dance Flow icon

Dance in Motion - Marthe Van Dijck

Dance Flow

Hoe zou het zijn als elke beweging dans mag worden?
Steeds vernieuwend, ademend, in het moment. Jezelf bewust worden van ruimte, ritme, de flow in en rond je.

Voelen hoe je lijf, emoties, mind en ziel, expressie krijgen in beweging.

Tijdens de opwarming nemen we tijd om aan te komen. We exploreren in alle vrijheid onze bewegingsmogelijkheden en bereiden het lichaam voor op de dans.

Via begeleide opdrachten of concrete oefeningen verkennen we vervolgens het thema van de avond. Bewegingsprincipes als adem, gronding, centering, activering of settelen, loslaten, uitdijen of samentrekken, ruimtelijk bewustzijn, … ondersteunen en inspireren je dans.
Met open aandacht en een grote portie nieuwsgierigheid zakken we in het lichaam, in het thema en in het huidige moment. Je geeft uiting aan wat je voelt en alles wat in je leeft.

Niets moet, je volgt je eigen dance flow.

Voor deze cursus heb je geen danservaring nodig. Een verlangen om jouw eigen dans te beleven én het plezier van samen in beweging te zijn te ervaren, komt op de eerste plaats.

Lesinfo
Woensdag 20u00-21u30 Venus Dance flow

Organisatie: Marthe Van Dijck – Dance in Motion

Dance in Motion heeft als dansorganisatie al velen in beweging gebracht. Het was jaren een plek voor kids, teens en volwassenen om via hip hop en funk in groep het plezier van samen te bewegen te ervaren. Via dans te groeien en zichzelf te ontplooien.
Marthe (Magd) Van Dijck heeft zich - na 20 jaar als bezielster en lesgeefster binnen Dance in Motion - verder ontwikkeld als Dans- en Bewegingstherapeut en start nu met een lessenreeks Dance Flow. Deze herfst worden 2 reeksen van 5 lessen georganiseerd. Je kan deze afzonderlijk of als één dansreis volgen. De sessies zijn geïnspireerd door haar eigen lange ervaring en de methodieken van Laban, Bartenieff en Open Floor.
 

Praktische info

Wanneer?          2 reeksen van 5 sessies op woensdagavond van 20 - 21u30
Je kan deze afzonderlijk of als één dansreis volgen.

Reeks 1:               29 september, 6, 13, 20, 27 oktober

Reeks 2:               17, 24 november, 1, 8, 15 december

Prijs?                    Per reeks: 64 Euro

Waar?                  In zaal Venus van Planeet Mars, Land van Waaslaan 78, 9040 Gent

Inschrijven?      

Stuur een e-mail naar marthevandijck@gmail.com , met vermelding van je naam, adres en telefoonnummer
én schrijf het cursusgeld over op rek.nr BE25 9731 2303 9682 van Marthe Van Dijck met vermelding ‘Dance Flow – reeks 1 of reeks 2’

 

Verdere info op: www.danceinmotion.be