Kids Break - Hip Hop icon

The Spot

Kids Break - Hip Hop

 

‘The Spot’ werd opgericht in 2013 door Lowie Deseyne, Samuel Chan en Bruno De Rouck. Hoewel ze in de danswereld al jaren elk hun eigen weg uitgingen kruisten hun wegen zich door de behoefte aan een eigen plaats om hun passie, kennis en ervaring met anderen te kunnen delen. Maar ze wilden meer zijn dan gewoon één van de zovele klassieke dansscholen. Vertrekkende vanuit hun eigen ervaring als leerling en het gemis van een respectvolle, waarderende omgeving waar je volledig jezelf kan zijn, wilden ze met ‘The Spot’ hier verandering in brengen.

Lesinfo
Woensdag 15u30-16u30 Maan Break Kids
Woensdag 16u30-17u30 Venus Hip Hop Kids

Semester 1 - Openlesdagen van 18 september tem 22 september

18 september 2017 tem 14 januari 2018

 

Semester 2 - Openlesdagen van 15 januari tem 19 januari

15 januari 2018 tem 25 mei 2018

 

Inschrijvingen en meer info hier

 

Missie

‘Move Together, Create Yourself’ beschrijft de missie van ‘The Spot’ in één zin. Een danser of een artiest in het algemeen kan zich pas ten volle ontplooien wanneer die zich goed voelt in zijn creatieve omgeving. Wanneer die omgeving gedeeld wordt met anderen zijn waarden als wederzijds respect, waardering en erkenning voor diversiteit cruciaal om zich als individu te ontdekken en volledig te kunnen ontwikkelen. ‘Move Together’ staat niet alleen voor het fysiek bewegen of dansen maar ook voor mentaal bewegen. Dit door onze ideologie, kennis en ervaring, waarden en normen met elkaar te delen en ook op die manier elkaar te inspireren. ‘Create Yourself’ staat dan weer voor de ruimte en vrijheid die je als individu in ‘The Spot’ kunt ervaren. Want welke informatie je ook opneemt, hoe veel je ook beïnvloed en geïnspireerd wordt door anderen, je blijft als individu nog altijd de eindontwerper van je eigen creatie.

Visie

Doorheen de jaren wil ‘The Spot’ uitgroeien tot een volwaardige gemeenschap binnen de danswereld waar iedereen zijn passie naar hartelust kan uitvoeren. Een gemeenschap gedragen door eenheid in de missie waar dansers over heel België worden opgeleid in diverse stijlen, geïnspireerd worden door elkaar en zich ten volle kunnen ontwikkelen als artiest en dusdanig als individu. Zo kan men evolueren tot de danser die men wil zijn en die het best aansluit bij de persoonlijkheid.