Hatha Yoga icon

Nia Larosa

Hatha Yoga

The Yoga Rescue

Kenmerken van The Yoga Rescue zijn: Delen met anderen / een nieuw pad vinden / levenslang leren / op maat / flexibel /gebaseerd in Gent / gepassioneerde docente / mensen samen in contact brengen/ redden / eigen ervaring / divers aanbod / focus één op één / je zelf leren ontdekken / adem / meditatie / gebruik je intuïtie / geloof in jezelf / na regen komt zonneschijn / blijven leren / respecteer je limiet / haal het beste deel van jezelf naar boven

 

Verania Larosa

Nia is geboren en getogen in Oost-Java, Indonesië en woont in België sinds 2006. Ze geeft Hatha Yoga, Yoga Nidra and Yin Yoga. Haar opleidingen heeft ze gevolg bij YogaLife en 5 Elements International School of Yoga & Movement, beide erkend door de Yoga Alliance.

 

Lesinfo
Vrijdag 09u30-10u30 Venus Hatha yoga

Periode

6 april 2018 tem 29 juni 2018 - wekelijks

  • Voor jouw allereerste yogales kom je beter 15 minuten vroeger. Je hebt dan de tijd om je in te schrijven en je rustig klaar te maken.
  • Inschrijven op voorhand voor een les is niet nodig, kom gewoon naar de les op vrijdagen. En je kan op elk moment instappen. Reserveren voor een proefles is niet nodig.
  • Per losse lessen betaal je 10 euro, of koop je een beurtenkaart €85 voor 10 lessen
  • Draag comfortabele sportkledij
  • Yogamatjes  liggen in de zaal Venus.

 

Hatha Yoga

Door het beoefenen van asana’s* in Hatha yoga, kan men een hoger bewustzijn bereiken en een stabiele basis vormen voor het ontdekken van het lichaam, de ademhaling, de geest en daar voorbij. De Hatha yogi’s hebben ontdekt, dat men door controle over het lichaam te ontwikkelen via de asana’s, ook de geest onder controle gebracht wordt. Vandaar dat het beoefenen van asana’s voornamelijk bij Hatha yoga voorkomt.

*Asanas zijn specifieke lichaamsposities die de energie-kanalen en psychische centra in het lichaam openen.

Voorafgaand aan alles, wordt over asana gesproken als het eerste deel van Hatha yoga. Wanneer men asana’s beoefent, verkrijgt men stabiliteit in zowel lichaam als geest, vrij van aandoeningen en een lichtheid van de ledematen. (Hatha Yoga Pradipika)

Voordelen:

1. Versterkt het immuunsysteem
2. Ontspant de geest en vermindert de spanningen in het lichaam3. Versterkt de ruggenwervel
4. Versterkt en vormt het lichaam
5. Verhoogt de flexibiliteit
6. Helpt tegen slechte gewoonten en hunkeringen
7. Zorgt voor een goede gezondheid

 

Meer info op The Yoga Rescue, stuur een mailtje of via telefoon:+32 (0)497 12 54 10

 

 


https://www.theyogarescue.com