Koen D’Hous

Koen D’Hous

DJ's kunnen het met een song, danser Koen D'Hous met zijn moves: levens redden. Of toch verlengen. Op Planeet Mars danst hij met oudere volwassenen op zoek naar hun persoonlijkheid en - vooral - sensualiteit.
Filip Rogiers. De Standaard. 2023
 

Koen droomde als kind van een eigen dansschool. Het duurde nog tot zijn 18e toen hij stijldansen en jazz leerde. Hij volgde orthopedagogie maar in 1989 ging zijn aandacht vooral naar Argentijnse tango.

In 1993 startte Koen zijn eerste lessen tango in Kortrijk. Later volgden ondermeer Brugge, Leuven, Antwerpen, Geel, Gent, ’s Hertogenbosch en gaf hij stages in Frankrijk en Senegal. 

Na een samenwerken met Polariteit richtte Koen in 2000 vzw De Ingang op.

In 2010 landde hij op Planeet Mars.

YOUTUBE FACEBOOK INSTAGRAM LINKEDIN


 

Argentijnse Tango

Elke tango die je danst is anders, iedereen ervaart de tango op een persoonlijke manier: hartstochtelijk of ingetogen, sensueel en betoverend of sober. Ondanks zijn reputatie een melancholieke dans te zijn, omvat de tango vele stemmingen: ingehouden of uitbundig, romantisch of feestelijk.

Leiden & Volgen

Danstechnieken over leiden en volgen.

Leren wisselen tussen de beide rollen.

Variëren met verschillende stijlen.

K’Robics

Voor 50+ maar iedereen is welkom.
K’Robics: klik hier

In Gent, Brugge, Drongen, Zele.

Koppeldans

Dansen met 2 is fantastisch, maar ook een uitdaging. 2 lichamen, 2 persoonlijkheden, 2 temperamenten, die samen 1 geheel creëren.
Onder begeleiding van Koen D’Hous leer je communiceren en elkaar aanvoelen in de dans zonder woorden te gebruiken, met of zonder fysiek contact.
© Anne Deknock

Dansstage

Koen gaf reeds verschillende stages in Frankrijk (Ste Croix, Gavaudun, Andrian, Narthiac) en Senegal voor Wisper en Planeet M.

Teambuilding

Voor bedrijven, scholen, ...Leren communiceren via beweging en dans.

Privé les & initiatie

Wil je graag begeleiding bij je openingsdans of een dansinitiatie om je feest in te zetten?

Dj Koen

Zin om helemaal los te gaan op je feest of wil je sfeervolle achtergrondmuziek?

Koen heeft een grote muzikale bagage en beschikt over meer dan 300.000 nummers.

Informatie?

Wil je meer weten over deze lessen, beschikbaarheid checken of graag inschrijven, stuur een berichtje en Koen neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Uw e-mailadres wordt enkel gebruikt voor communicatie in verband met dit bericht. Het zal niet opgenomen worden in de nieuwsbrief database.