Koen D’Hous

Koen D’Hous

Als kind droomde Koen reeds van een eigen dansschool en het geven van danslessen. Toch duurde het nog tot zijn 18e voor hij stijldansen en jazz ging volgen. Zijn eerste tangolessen volgde hij tijdens zijn opleiding orthopedagogie in 1989. 

In 1993 startte Koen in Kortrijk met zijn eerste lessen Argentijnse tango. Later volgden Brugge, Leuven, Antwerpen, Geel, Gent, ’s Hertogenbosch en gaf hij verschillende stages in Frankrijk en Senegal. 

Na enkele jaren intensief samenwerken met Polariteit richtte Koen in 2000 vzw De Ingang op. Samen met zijn ouders begon hij in 2002 het pand aan de Land van Waaslaan te renoveren en toen de Fantast werd opgedoekt kwamen zij aankloppen bij Koen.

In 2010 gingen ze elk terug hun eigen weg en landde Koen op Planeet Mars.

Argentijnse Tango

Elke tango die je danst is anders, iedereen ervaart de tango op een persoonlijke manier: hartstochtelijk of ingetogen, sensueel en betoverend of sober. Ondanks zijn reputatie een melancholieke dans te zijn, omvat de tango vele stemmingen: ingehouden of uitbundig, romantisch of feestelijk.

Leiden & Volgen

Danstechnieken over leiden en volgen.

Leren wisselen tussen de beide rollen.

K’Robics

K’Robics is puur plezier en sportief bewegen op verschillende muziekstijlen, maar steeds binnen de grenzen van je eigen lijf.
Zijn lessen zijn op maat van de 50-plusser, maar jonger is uiteraard ook welkom !

Koppeldans

Dansen met 2 is fantastisch, maar ook een uitdaging. 2 lichamen, 2 persoonlijkheden, 2 temperamenten, die samen 1 geheel creëren.
Onder begeleiding van Koen D’Hous leer je communiceren en elkaar aanvoelen in de dans zonder woorden te gebruiken, met of zonder fysiek contact.

Dansstage

Koen gaf reeds verschillende stages in Frankrijk voor Wisper en Planeet M.
(Ste Croix, Gavaudun, Andrian)


Meer info bij Wisper

Teambuilding

Voor bedrijven, scholen, ...Leren communiceren via beweging en dans.

Privé les & initiatie

Begeleiding nodig voor een openingsdans?
Wens je een dansinitiatie om je feest in te zetten?

Informatie?

Wil je meer weten over deze lessen, beschikbaarheid checken of graag inschrijven, stuur een berichtje en Koen neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Uw e-mailadres wordt enkel gebruikt voor communicatie in verband met dit bericht. Het zal niet opgenomen worden in de nieuwsbrief database.