Kleuterdans - Hip Hop - Jazz - Rueada
 icon

Dansschool PURE

Kleuterdans - Hip Hop - Jazz - Rueada

Dansschool PURE is een dansschool bruisend van energie!

We willen je in een ontspannen sfeer onderdompelen in de wereld van kids dance, klassiek ballet, jazz ballet, moderne dans en hiphop. Strakke bewegingen worden afgewisseld met losse, techniek wordt afgewisseld met improvisatie en bij dit alles wordt geëxperimenteerd met verschillende ritmes en muziekgenres. Dit alles bieden we aan voor kinderen, jeugd en volwassenen.

Zowel het groepsgevoel als de individuele ontwikkeling is in onze lessen van belang. Zo wordt aandacht besteed aan de talenten van elke leerling en helpen we in de ontwikkeling van ieders danscapaciteiten.

Lesinfo
Maandag 18u00-19u00 Venus Hip Hop 2
Maandag 19u00-20u00 Venus Funk 1&2
Maandag 20u00-21u00 Venus Workout
Maandag 18u00-19u00 Maan HipHop 3
Maandag 19u00-20u30 Maan Jazz & Modern3
Woensdag 17u30-18u30 Venus Jazz & Modern 1&2
Woensdag 20u30-21u30 Venus Funk 3&4
Woensdag 18u30-19u30 Zon HipHop1
Woensdag 19u30-20u30 Zon HipHop 4
Donderdag 19u00-20u00 Maan Rueda I (Tweewekelijks)
Donderdag 20u00-21u00 Maan Rueda II (Tweewekelijks)
Vrijdag 17u00-18u00 Maan Kleuterdans
Vrijdag 18u00-19u00 Maan Kidsdance
Vrijdag 19u00-20u00 Maan Showdance

 

Proeflessen tijdens de eerste drie lesweken (11/09 - 01/10/2017)

Verdere Info en lesdata op Dansschool PURE

 

Kleuters  1e-2e kleuterklas

Kids        3e kleuterklas - 1ste leerjaar

1             Lagere school zonder ervaring

2             Lagere school met ervaring

3             Lagere school - Middelbaar vanaf 6é leerjaar

4             Middelbaar - Volwassenen

 

HIP HOP

In de lessen hiphop worden invloeden gebruikt uit allerlei stijlen. Choreo’s die worden aangeleerd tijdens de lessen kunnen geïnspireerd zijn op house dance, street dance, popping, locking, dancehall enzovoort. Bedoeling is om in deze lessen met een gevarieerd aanbod de leerlingen te laten kennismaken met de brede wereld van hiphop / urban dancing. Ook aan muzikaliteit wordt grote aandacht besteed.

 

KLASSIEK BALLET & TECHNIEK

In de lessen klassiek ballet en techniek worden de basisbeginselen van klassiek ballet aangeleerd. Het gaat zowel om arm -en voetposities als coördinaties van beide. Bedoeling is om hier jaar na jaar op verder te bouwen en technische danscombinaties aan te leren op zowel gekende als minder gekende muziek.

 

JAZZ & MODERN

Jazz en modern kan je volgen vanaf het derde leerjaar. In deze lessen wordt aandacht besteed aan techniek, maar ook aan lossere bewegingen. De bewegingen zijn meer jazzy. Zowel gekende als minder gekende muziek wordt gebruikt voor de hedendaagse combinaties.

 

KLEUTEREXPRESSIE

De lessen zijn gebaseerd op dansexpressie. Zowel het bewegen als het beleven van het kind staat centraal. Op deze manier wordt niet alleen de dansontwikkeling geprikkeld, de kleuter wordt zich ook meer bewust van zijn eigen lichaam, zijn mogelijkheden, creativiteit, ritmegevoel,… Het kind ontdekt op een leuke en losse manier het fijne van bewegen en dansen op zowel hedendaagse als niet-commerciële muziek.

 

KIDSDANCE

De kids worden ondergedompeld in een toffe danssfeer waar alle aandacht gaat naar ritme, beweging, coördinatie, fun, ... Op een speelse manier wordt een eerste technisch niveau bijgebracht. Op deze manier laten we de kids proeven van de verschillende dansstijlen. Ze worden tegelijk gestimuleerd in hun creativiteit en in het sociaal contact leggen met hun klasgenootjes.

 

SHOWDANCE   

In de lessen showdance spatten de sterren er van af. Deze les is voor iedereen die graag danst en een groot Hollywood- of Vegasgehalte wel kan smaken. Voeg wat leuke, populaire muziek samen met invloeden uit alle mogelijke dansstijlen en je krijgt een magische showdance! Welk dans niveau je hebt is niet belangrijk, het plezier dat je hebt wel!

 

RUEDA

In navolging van onze 6 (!!) Ruedaworkshops organiseren we vanaf begin oktober 2-wekelijks een ruedales om toe te werken naar een show eind mei.
Heb je interesse of wens je meer uitleg? Neem dan gerust met ons contact op.
Laat je agenda dit niet toe maar heb je toch nog interesse om af en toe toch nog eens rueda te dansen hou dan zeker onze facebookpagina in de gaten. 
2 maandelijks proberen we een workshop te organiseren met een aantal nieuwe figuren.
Klik hier voor meer praktische info.


http://www.pure-dance-academy.be