Bachata en salsa icon

We Dance

Bachata en salsa

WE DANCE 

Wie zijn wij?

Wij zijn een Latin dansorganisatie waar dansen en plezier centraal staan. 

 

Missie
 

WeDance heeft als doel mensen mee te nemen in een danswereld vol sfeer, plezier en passie waar geen plaats is voor zorgen. 
Dansen is een taal zonder woorden en creëert onvergetelijke momenten die we samen kunnen beleven. Het WeDance team is gepassioneerd om de liefde en ervaring in dans aan iedereen door te geven. Zo willen we jouw en ieders danservaring verbeteren!

 

Waarden
 

In elke les of workshop die we geven, geloven wij in het maken van een dansconnectie. Een figuur of beweging kunnen dansen is leuk, maar zodra je samen met jouw partner en de muziek in synchronisatie kan dansen zonder te moeten nadenken, zal je een ongelofelijke ervaring beleven. Een glimlach, aangevuld met een leiding vanuit het kader en het volgen met het lichaam, zijn de basis bouwstenen waarmee wij lesgeven.

Lesinfo
Dinsdag 19u15-20u15 Venus Niveau 3
Dinsdag 20u15-21u15 Venus Niveau 4
Dinsdag 21u15-22u15 Venus Niveau 5

Wanneer?

Eén danslessenreeks bestaat uit 7 danslessen, verspreid over 7 opeenvolgende weken, rekening houdend met de schoolvakanties.

reeks 1                5 sept tem 17 okt

reeks 2                24 okt tem 12 dec (geen les 31 okt , 19 en 26 dec)

reeks 3                9 jan tem 27 feb ( geen les op 13 feb)

reeks 4                5 maart tem 30 april (geen les op 2 en 9 april)

reeks 5                7 mei tem 18 juni

 

Inschrijven?

Je dient je online in te schrijven via de website van WeDance -  https://wedance.be/salsa-en-bachata-danslessen/bachata-in-gent/

Graag vragen wij u/jullie zich apart in te schrijven. Dit is voor ons de eenvoudigste manier om iedereen correct te verzekeren.
 


https://wedance.be/