Burlesque icon

Sinners Dollhouse Burlesque

Burlesque

Sinners Dollhouse Burlesque

 

Wil je je goed voelen in je vel, je innerlijke sensuele vrouw bovenhalen, kunnen verleiden met één blik of lenig(er) worden? Dan is Burlesque dans vast iets voor jou!

 

Burlesque is in oorsprong een podiumdans om te entertainen en het publiek te doen lachen, met een speels, uitdagend kantje. Burlesque is geen dans met vaste pasjes en vaste muziekritmes, maar eerder een stijl waarbij alles draait om de kunst van het “teasen”, het verleiden! Bij Sinners Dollhouse leggen we de focus op het dansen, je goed voelen in je vel, in contact komen met je sensuele zelf en een work-out met vooral veel plezier.

 

Leer the art of tease, verschillende burlesque subgenres en verschillende typetjes (van playful pin-up tot sultry siren) met de daarbij horende uitstraling. Op gevarieerde muziek leer je choreografieën, moves en attributen kennen. Er wordt geflirt met het idee van strippen en om deze illusie te voeden worden er soms kledingstukken uitgedaan zonder echt iets bloot te geven. Bij de gevorderden verkennen we dit verder, in ieders comfort.

De lessen omvatten naast het dansen ook steeds een opwarming en stretch oefeningen. Zo werk je op een leuke manier aan je conditie en spieren. Sommige moves nodigen je uit om je grenzen te verleggen. Geen schrik, conditie en souplesse kan ieder gerust op eigen tempo opbouwen.

Lesinfo
Donderdag 19u00-22u00 Maan Burlesque

Wie?                       allen die kennis willen maken met Burlesque dans, vrouwen 18+

 

Meenemen?           Gemakkelijke kleding waar je u goed in voelt en hakjes voor de vrouwen

 

Waar?                     Planeet Mars, Land van Waaslaan 78 te 9040 Gent.

 

Inschrijven?           Burlesque lessen | Sinners Dollhouse

 

Twijfel je of Burlesque dansen iets voor jou is? Wil je kennismaken met Burlesque?

Kom dan proberen tijdens de GRATIS PROEFLES.

 

 


http://sinnersdollhouse.be