Tribal Fusion Bellydance icon

Dansschool Teuta

Tribal Fusion Bellydance

Dansschool Teuta is dé plek in Gent voor tribal en fusion buikdans. Tribal Fusion Buikdans is een relatief jonge dansstijl waarin buikdans gemixt wordt met andere dans- en bewegingsstijlen. Buikdans out of the box. Onze lessen kenmerken zich door veel persoonlijke aandacht, focus op techniek en conditietraining, maar vooral ook heel veel plezier. Iedereen is welkom in onze lessen, dus kom zeker eens langs.

Lesinfo
Dinsdag 19u30-20u30 Venus Tribal Fusion Bellydance Advanced
Woensdag 19u30-21u00 Maan Tribal Fusion Bellydance Open Level

Tribal fusion belly dance

Een verrassende les waarin buikdans in een compleet nieuw jasje wordt gestoken. Leer de slangachtige buikdansbewegingen, en laat je verrassen.

 

De focus in de beginnerslessen op woensdag ligt op het bouwen aan een goede basistechniek en conditie, maar er is ook veel ruimte voor creativiteit en plezier. Elke les bevat een op yoga geïnspireerde warming up, technieken, drills en een choreografie. De choreografie die gemaakt wordt in de les wordt gedanst in Teuta's show.

 

De gevorderde les op dinsdag is bedoeld voor dansers die al een aantal jaar ervaring hebben met buikdans/ tribal fusion. We verdiepen onze techniek door het uitbreiden van ons bewegingsvocabulaire en het combineren van isolaties (layering). Dit is een techniekles waar bewegingen gedrilld worden zodat ze opgeslagen worden in je lichaam.

 

Meer info en aanmelden: Teuta - lessen